Интерактивната карта съдържа информация за туристически маршрути и забележителности на територията на рибарска област "Главиница - Тутракан - Сливо поле". Можете да изтеглите трак-логове и географски координати с информация за маршрутите и обектите в GDB и GPX формат и да ги използвате за вашия GPS.

Условия за ползване

  1. Представената на този сайт информация е изцяло собственост на МИРГ “Главиница – Тутракан – Сливо поле”.
  2. Информацията е осигурена свободно и безплатно под условията на договор (лиценз) “Криейтив Комънс Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното”.
  3. Ползването на информацията от сайта за некомерсиални цели е безплатно.
  4. Съдържанието на сайта може да се ползва без специално разрешение от други личности и/или организации, единствено с изричното позоваване на източника.
  5. МИРГ “Главиница – Тутракан – Сливо поле” и създателите на този сайт не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на сайта и представената в него информация.
  6. МИРГ “Главиница – Тутракан – Сливо поле” си запазва правото да променя представената на този сайт информация съгласно целите и задачите му и съобразно безопасността на посетителите.